Suvarnaphum in Amsterdam

Suvarnaphum
Johan Huizingalaan 250
1065JM Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 6176620


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Suvarnaphum kunt u Thais eten. Suvarnaphum is gevestigd aan de Johan Huizingalaan te Amsterdam. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Specialiteit: kempang pen chan

Meer informatie over Suvarnaphum:

Prijzen vanaf: 5,-

December 2003 openden wij het eerste Thais restaurant in stadsdeel Slotervaart-Overtoomse veld te Amsterdam. Al direct vanaf het begin kunnen wij ons verheugen op een groot aantal gasten die onze gevarieerde, authentiek Thaise keuken weten te waarderen. Zeer belangrijk voor ons is dat wij gebruik maken van echte verse Thaise groenten, specerijen en kruiden. De menukaart laat gerechten zien die uit alle streken van Thailand komen.

Ons restaurant biedt plaats aan 30 personen die kunnen eten in een stijlvol restaurant voorzien van veel Thaise accenten zoals bijvoorbeeld het mooie houtsnijwerk boven de bar. Daarnaast in de zomer hebben wij ook nog een terras met 24 zitplaatsen.
Met name in het weekend kan het zeer druk zijn, dus mocht u een keertje willen genieten van de kunsten van onze koks dan is het verstandig om van te voren even een tafel te reserveren. Wanneer u met de auto komt: parkeerruimte is er genoeg en nog gratis ook. Voor gasten die met het openbaar vervoer komen: station Lelylaan is vlakbij en de bussen stoppen praktisch voor de deur.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]