Salalay in Apeldoorn

Salalay
Van Kinsbergenstraat 15
7311BL Apeldoorn
Telefoon: +31 (0)55 5224433


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 1 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 18 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 15.5

Bij Salalay kunt u Thais eten. Salalay is gevestigd aan de Van Kinsbergenstraat te Apeldoorn. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Thais eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Uw gastheer/vrouw Dang Brouwer-Hasuansri maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: Q-Park Museum Centrum.

Bijzonderheden:

Salalay in Apeldoorn presenteert een veelzijdige kaart met gerechten uit heel Thailand. Salalay betekent in het Thais rustplaats: de sfeer die het restaurant zo kenmerkt.
De bediening serveert in originele Thaise kledij.

Meer informatie over Salalay:

Na het jarenlang runnen van een meer dan druk Thais afhaalcentrum in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn, wilde de Thaise Dang het graag wat rustiger aan doen. Ze besloot samen met haar man een Thais restaurant te openen.
Salalay, dat letterlijk �een plek om te rusten� betekent, zou haar rust geven. Zes dagen per week kookt Dang in het enige Thaise restaurant van Apeldoorn en omgeving.

De Thaise keuken is met geen enkele andere te vergelijken. Bij originele Thaise gerechten staat kwaliteit boven alles. Dang bereidt de maaltijden � la minute in een wok en gebruikt hiervoor uitsluitend verse produkten. Op de veelzijdige kaart staan gerechten uit heel Thailand. Soms is het gebruik van pepertjes onontbeerlijk om de
authentieke smaak aan een gerecht te geven. Deze smaak kan varieren van pittig tot heet. Maar op de kaart staan minstens zoveel milde gerechten. Voor wie niet dol is op de smaak van verse bladkoriander; deze kan op verzoek worden weggelaten in soepen of salades. Door de verse producten die gebruikt worden, is de Thaise keuken ook echt een aanrader voor vegetariers.

Het restaurant is ingericht als een Thais huis. De gedimde verlichting zorgt voor een opvallend intieme sfeer. En om u geheel in Thaise sferen te laten komen is de bediening gekleed in originele Thaise kledij. Het restaurant telt 60 zitplaatsen en biedt haar gasten genoeg privacy. Voor de gasten die nog meer rust willen, zijn enkele tafels in intieme spelonkjes geplaatst.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op rankthejungle.com

[sam id=”1″ codes=”true”]